Sátorral az Ősök Napjára – új kényelmi szolgáltatások az ünnepen

A 2019. évi augusztus 16-18. között megrendezésre kerülő Ősök Napja nagy kempingtáborral várja az ünneplésre érkező közönséget. A kempingsátorral érkező vendégek a kialakított nagy kiterjedésű táborhelyen átélhetik a közös ünneplés felemelő érzését.

hun_kapu_naplemente40 

A bugaci ünnepen augusztus 16-tól várja lakóit a sátortábor, melyet meleg vizes fürdőkonténerek és mobil wc-k tesznek otthonosabbá. A kemping előnye, hogy közvetlenül az ünnepi rendezvények színhelye mellett fekszik, így a Kurultajra érkezett vendégek mélyebben átélhetik a magyarság ősi múltját megidéző ünnepet.

A kempingtábor éjjeli világítást kap és járőrszolgálat felügyeli az ünnepen a sátortábor nyugalmát. A sátortáborba külön előzetesen regisztrálni nem kell. Főzési lehetőség nincsen, (sátrakon belül is tilos tüzet rakni a kiterjesztett tűzgyújtási tilalom miatt), viszont olcsó éttermek is lesznek a helyszínen.

kurultaj_kozonseg40

Az Ősök Napja ünnep (mint a Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlés) programjainak látogatása továbbra is ingyenes marad. A nagycsaládosokat is segítve a sátorozási díj idén sem emelkedett – az egész ünnep időtartamára számítva 4000 HUF/ sátor. Tehát az összeg nem személyenként, hanem normál méretű (maximum 5-6 m2-es) sátorra értendő, az ott töltött időtartamtól függetlenül.  A lakóautó, lakókocsi beállhat a kemping területére, (ennek díja szintén 4000 Ft), sajnos azonban az elektromos hálózathoz hozzáférést nem tudunk biztosítani! A sátorhelyeket péntektől lehet elfoglalni, tábor teljes elbontása a hétfőn a reggeli óráktól kezdődik.

 2017.08.13. osok napja_1_133

Új kényelmi szolgáltatásként a vendégek régi óhaját teljesítettük. Bár nem szeretnénk a modern világot túlságosan megjeleníteni az ünnep alkalmával, de évek óta sokan jelezték, hogy elég nehézkes készpénzhez jutni, mert eddig Bugac központjában lehetett legközelebb pénzt felvenni. Most az igények még teljesebb körű kiszolgálása érdekében készpénzfelvételi lehetőséget biztosítunk a rendezvényen, a Takarékbank jóvoltából. Keresse a Takarék Mobil bankfiókot, ATM-et a Nagy Színpad környékén.

Takarek_Csoport_logo_RGB

 

jurta-őrség