Európai parlamenti választások – 2019

Vasárnap európai parlamenti választások lesznek hazánkban. A mostani EP választásnak valóban nagy tétje van, hiszen szemmel láthatólag Európa komolyan betegeskedik. Európa Brüsszelből irányító -a polgáraitól teljesen elszakadt, burokban élő – elitje valami félelmetes dolgot próbál létrehozni a fejünk fölött. Demokráciára, liberalizmusra hivatkozva egyfajta diktatúrát próbálnak bevezetni, amelyben a nemzetek érdekképviseletét megpróbálják leradírozni.

Mi magyarok itt Közép-Európában már megéltük a régebbi unió, a Szovjetunió kommunista terrorját. Magyarország mindig is éllovasa volt a szabadságot elnyomó birodalmak elleni küzdelemnek. Néhány évtizeddel ezelőtt a kommunista szovjet rendszer ellen is a mi nemzetünk küzdött a legerőteljesebben. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a 21. századra egy új unió, az Európai Unió próbál meg mindent beszabályozó és elnyomó szándékkal egy új, nemzetek feletti birodalmat kiépíteni. A helyzet úgy alakult, hogy ismét mi magyarok vagyunk azok, akik a szabadságért harcolunk. Ma ebben a küzdelemben vállal vezető szerepet hazánk kormánya, és a kormányunk nemzeti pártszövetségének Európai Unióba delegált képviselői. Ebben a képviselőcsoportban helyet biztosítottak az elcsatolt országrészeinkben élő magyar nemzettestvéreink képviselőinek is.

A hajdanán szép reményű Európai Unió vezetése mára egy magából kifordult, beteges eszméket erőltető, diktatórikus eszközöket használó politikai gépezetté vált. Egy olyan hellyé, ahol az európai nemzetek szuverén élete, a gyermekek-, a családok jövője, az őshonos nemzeti kisebbségek helyzete semmit nem számítanak. Ezek helyett egy baloldalinak (Marx kultusz éltetése még a Néppártban is!) és liberálisnak nevezett kisebbség irányít (melyek naponta tiporják sárba a szólásszabadságot, diktatórikus média terrorral mossák át a nyugat-európai polgárok agyát).

Kiemelten szükség van egy erős, egységes magyar érdekképviseletre, ezért fontos elmenni vasárnap a választásokra és a magyar kormánypártok listáját választani. Nem maradt alternatíva az önazonosságunk megőrzéséért folytatott küzdelemben. Hiszen a magyar önrendelkezést hatékonyan egyedül ez a pártszövetség tudja képviselni az Unió döntéshozatalában.

Hisszük, hogy  a hagyományőrző táborban senki sem szeretne egy beteges elvekre felépülő, múltját megtagadó Európai Egyesült Államokban élni. Aki e helyett a romlott eszmerendszer helyett a Nemzetek Európáját, az egészséges öntudat hatékony képviseletét választja, az menjen el szavazni vasárnap a magyar kormánypártok jelöltjeire.

Most hétvégén egész Európa jövője dőlhet el, miden szavazatra szükség van ahhoz, hogy ne egy nemzeti értékeinket semmibe vevő európai birodalmat építsenek ki a fejünk fölött!

Magyar Turán Szövetség

    elnökség

magyar_zászló