Hétvégén ismét választhatunk!

Október 13-án önkormányzati választások lesznek hazánkban. A hétvégi választásnak komoly tétje van, mert kiemelten fontos, hogy kikre bízzuk a lakóhelyünk, szűkebb pátriánk irányítását. A sokszor külföldről is irányított kampányban világossá vált, hogy sokan hazánk településeit csatatérré kívánják változtatni. A nemzeti kormányunk jelöltjeinek támogatásával válasszuk a nyugalmat, a stabilitást és a magyar családok biztos fejlődését.

 magyar_zászló

A történelem ismétli önmagát. Félelmetes kép sejlik fel előttünk, ahogy az egyszer már levitézlett avítt történelmi erők újra megpróbálnak lábra állni. Egy „ellenzéki összefogásnak” csúfolt életképtelen kreatúra próbálja eladni magát az általuk megtévesztett magyar szavazópolgároknak. A hatalmat Európa baloldali felének támogatással, manipulációval és hazug média kampányokkal próbálják megszerezni.

De kik is vezetik ezt a baloldali gyökerű összefogást? Egy olyan párt, melynek szellemi elődei az 1919-es Tanácsköztársaságot létrehozó kommunista terroralakulatok. Ennek a pártnak az elődei ültették nyakunkba magyarellenes Rákosi elvtárs gyilkos rendszerét. Ezek a baloldali erők hívták be a szovjet csapatokat vérbe fojtani az 1956-os szabadságharcunkat. A rendszerváltás hajnalán a kisemberekből hasznot húzó milliárdosokká vált volt kommunisták érdekszövetsége.

Ez a párt akarja a nyakunkba ültetni milliárdos vezetőit, azt a házaspárt, akik nyíltan támadják hazánkat, a nyugati pénzügyi körök kiszolgálójává akarják tenni a magyar állampolgárokat, akik a mai bevándorlási folyamatokat jónak, sőt kívánatosnak tartják. Ők már egyszer bemutatkoztak, a teljes pénzügyi csőd szélére sodorták hazánkat. Saját maguk beismerték, hogy hazudtak éjt-nappallá téve. Majd a jogosan felzúduló magyar népet lövetni kezdték 2006-ban (mindezt tették a liberális demokrácia nevében…).

Saját bevallásuk szerint nyíltan csatatérré akarják változtatni a településeink önkormányzatát, hogy a következő országgyűlési választásokra a zűrzavarból ők kerüljenek ki győztesen. Ennek az alvadt vérként sötétlő politikai erőnek egy új párttársa is született. Arról a liberálisnak hazudott, mára a történelem szemétdombjára került magyarellenes pártnak (SZDSZ) a szellemi örököseiről van szó, akik az aberráció támogatását, az extrémitást hirdetik. Ez a lila ködben élő pártocska látszólag a semmiből állt össze, mégis mára ott ülnek a hazánk ellen naponta eljárásokat indító brüsszeli marxista gyökerű pénzügyi körök mellett. Naponta rohannak ki külföldre hazájukat gyalázni, naponta keltik rosszhírét Magyarországnak. Feltehetően naponta végrehajtják a brüsszeli elvtársaik diktátumait. Nekik a magyar nemzet nem sokat jelenthet. Valószínűleg nem ismerik a nemzet szó jelentését, hiányzik a szótárukból. Sajnálatos módon egy hajdan szépreményű párt, illetve kisebb törpepártok is csatlakoztak ehhez a magyarellenes összefogáshoz. Ez az új anarchisztikus szövetség teljesen egyértelműen csak káoszt hozhat, hiszen tagjai farkasai egymásnak. Állítsuk meg a báránybőrbe bújt farkasok visszatérését! Nem szeretnénk, ha a legfőbb magyarellenes körök vörös-szivárvány összefogásához tartozó személyek vezetnék településeinket. Helyette válaszuk a nyugalmat a stabilitást és a magyar családok biztos jövőjét.

Nekünk – hagyományőrző közösségként – kötelességünk felhívni olvasóink figyelmét, a fent ismertetett folyamatokra. Kérjük a magyarokat, hogy támogassák a nemzeti kormány jelöltjeit a választásokon!

Magyar Turán Szövetség

    elnökség