Országgyűlési választások – 2018

Kedves magyar honfitársaink!

Holnap Országgyűlési választások lesznek Hazánkban, amelyen kifejezhetjük akaratunkat Magyarország jövőjével kapcsolatban!

Hazánk sorsa a mi kezünkben van! Ezért kérjük minden magyar testvérünket, hogy éljen állampolgári jogával! Támogassuk azokat a képviselőket akik a legtöbbet tesznek Magyarország felemelkedéséért és akik a legjobb tudásuk szerint képviselik és megvédik a magyar nemzet érdekeit. Nem ideálisak a körülmények és még sok a tennivaló, ám a jelenlegi helyzetben a Magyar Turán Szövetség támogatja a nemzeti kormány stratégiai törekvéseit, valamint a magyar nemzeti értékek és Magyarország határainak védelmében tett intézkedéseit.

Ne engedjük, hogy visszaférkőzzenek a hatalomba a magyar nemzeti közösséget és annak kultúráját gyűlölő, nemzetáruló álbaloldali és álliberális pártok!

Most második alkalommal a választási törvény szabályai alapján az elszakított területek magyar közösségei is leadhatják szavazataikat.

Minden szavazatra szükség van, ne bízzuk a véletlenre Hazánk jövőjét!

Magyar Turán Szövetség

    elnökség

magyar_zászló

 

A választás továbbra is vegyes rendszerű. 106 képviselő egyéni körzetben (OEVK), 93 képviselő pedig párt,- illetve nemzetiségi listán kerül be a parlamentbe.

A szavazás vasárnap 6 órától 19 óráig tart.