Sátorral az Ősök Napjára!

A 2017. év augusztusában megrendezésre kerülő Ősök Napja ünnepünk nagy kempingtáborral várja a közös ünneplésre érkező közönséget. A kempingsátorral érkező vendégek a kialakított nagy kiterjedésű táborhelyen átélhetik a közös ünneplés felemelő érzését.

A bugaci ünnepen augusztus 11-től várja lakóit a sátortábor, melyet meleg vizes fürdőkonténerek és mobil wc-k tesznek otthonosabbá. A kemping előnye, hogy közvetlenül az ünnepi rendezvények színhelye mellett fekszik, így az Ősök Napjára érkezett vendégek mélyebben átélhetik a magyarság ősi múltját megidéző ünnep szellemiségét.

hun kapu

A kempingtábor éjjeli világítást kap és járőrszolgálat felügyeli az ünnepen a sátortábor nyugalmát. A sátortáborba külön előzetesen regisztrálni nem kell. Főzési lehetőség nincsen, (sátrakon belül is tilos tüzet rakni a kiterjesztett tűzgyújtási tilalom miatt), viszont olcsó éttermek lesznek a helyszínen.

vendéglátás Ősök Napja

Az Ősök Napja minden nehézség ellenére továbbra is ingyenes marad. A nagycsaládosokat is segítve a sátorozási díj -hasonlóan a tavalyi Kurultajhoz – az egész ünnep időtartamára számítva 4000 HUF/ sátor. Tehát az összeg nem személyenként, hanem normál méretű (maximum 5-6 m2-es) sátorra értendő, az ott töltött időtartamtól függetlenül. A sátorhelyeket péntek reggeltől lehet elfoglalni, táborbontás hétfő reggeli óráktól.

osok_napja-128