Támogassa a Kurultájt szervező alapítványt adója 1%-val!

Kedves magyar testvérek!

A Magyar-Turán Közhasznú Alapítvány évek óta következetes munkát végez a Kárpát–medencei magyarság felemelése és összefogása érdekében. Tevékenységünk kiterjed a magyar őstörténet kutatásának számos területére a valós magyar történelem bemutatására. Az alapítvány számos hagyományőrző és kulturális rendezvényt, konferenciát, kiállítást és előadás sorozatot szervez szerte a Kárpát Hazában.

Az alapítvány dolgozói és segítőik nagy részt mindezt társadalmi munkában végzik! A színvonalas rendezvények és programok azonban jelentős anyagi hozzájárulást igényelnek. A Magyar – Turán Közhasznú Alapítvány szinte az egyetlen magyarországi szervezet amely a keleti rokonnépeinkkel a mindennapokban is tartja a kapcsolatot,  ápolja és fejleszti a népeink közötti együttműködést. Alapítványunk erejéhez mérten támogatja a magyar hagyományőrzést a Kárpát medence minden régiójában.

Turan_Kurultaj_Osoknapja

A Magyar Turán Közhasznú Alapítvány a legnagyobb magyar hagyományőrző rendezvény a Kurultáj főszervezője is. Ezen az ünnepen együtt emlékezünk méltósággal nagy őseinkre és példát mutatunk a nemzetnek és az egész Világnak hazafiságból, kitartásból és nemzeti szolidaritásból. Ezen az ünnepen a keleti rokonnépeink is velünk ünnepelnek és elviszik a magyarság jó hírét szerte a Világba! Ezt az ünnepet mára már szinte minden nemzeti erő és a Magyar Állam is támogatja, hiszen a nemzet jelentős része részt vesz rajta. Azonban mindezek a támogatások messze nem fedezik a kiadásokat. Legnagyobb közös ünnepünk megvalósításához, valamint tevékenységünk színvonalas folytatásához a magyar emberek összefogására és támogatására is szükség van. Támogasd Te is közös céljainkat és közös nemzeti álmaink megvalósítását! Most az adók 1% –ával tudod támogatni a magyar hagyományőrzést és összefogást!

1% – Adószámunk: 18265871-2-42

P1050090_50