A „Farkas” lett az év legjobb sportolója a hajdúsági szavazáson!

Korábban lapunk is beszámolt a Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online által szervezett „Év sportolója” versenyről. A közönségszavazatok alapján az év legjobb férfi sportolója Mónus József hajdúnánási távlövő világbajnokunk lett. Farkas, aki a Magyar Turán Szövetség által létrehozott hagyományőrző közösség oszlopos tagja, már az elmúlt Kurultájokon is világcsúcsokat állított fel, majd többek között Törökországban, Kínában, Mongóliában számtalan világversenyt nyert meg, és újabb világrekordokat ért el. A lentiekben elolvashatjuk Farkas levelét.

mónus-kurultaj 

Győztetek, kedves Barátaim!

Megtisztelő számomra, hogy ismét segítségemre voltatok a „CIVIS Fővárosban” meghirdetett népszerűségi választáson! Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online Év legnépszerűbb férfi sportolója címére! Hiszen ez a verseny rólatok szólt most!

Társamul szegődtetek megint egy olyan „érdek nélküli” úton , ahol alapvetően a legnemesebb érdek, a „Magyar Zászló” tisztelete kapcsolt össze bennünket!

Köszönöm, hogy ezen az úton velem tartottatok! Ismét!

Hányan voltunk most?

Ha a számokra leegyszerűsítem akkor annyian voltunk mint a 9 másik esélyes összes szavazója mínusz 511 szavazat! Azaz bőven elegen! 3054 szavazat!

Köszönöm, hogy érdemesnek találtatok erre a címre !

2016-ban 4 világrekordot tűztem ki célul, az egyik egy 600 méter fölötti lövés lesz! Ez az én szavazatom lesz felétek, amit a Ti fáradozásotokért ajánlok most fel! Ha meglőttem akkor erre az írásra fogok ismételten hivatkozni!

Tisztelettel és barátsággal a Farkas!

http://www.haon.hu/ok-a-legjobbak-es-a-legnepszerubbek/3003530