Vazul Vére – ajándék az ünnepekre

Az idei Ősök Napja ünnepre kilátogatók már megismerkedhettek a Vazul Vére című rockoperával. A lendületes dallamvilágú, energikus zenemű a Kurultaj – Magyar Törzsi Gyűlés támogatásával 2015. december 29-én este 7 órától lesz látható a Csepel Színházban. Karácsonykor lepje meg szeretteit egy koncertjeggyel, így lelkileg és szellemileg is feltöltődhetünk az ünnepek alatt.

Vazul_vere

A magyar történelem ősi gyökereihez visszavezető egész-estés rockopera a Vata-féle pogánylázadás idején, Orseolo Péter országlásának idején játszódik. Az elanyagiasuló világunkban érdemes egy kicsit visszatekintenünk őseink hitvallására, melyben az anyatermészet tisztelete állt a középpontban.

 

SZÉP és ELEGÁNS ajándék az ünnepekre. Igazi családi és magyar program.

 

A jegyek megvásárolhatók a TURÁNIA hagyományőrző boltban, illetve az Interneten:

http://turania.hu/catalog/product_info.php/products_id/21142

 

Minden jegy helyjegy, konkrét helyre szól és áruk egységesen 3.700,- Ft. A netes megrendelést követően a bolt munkatársai telefonon visszahívnak mindenkit a helyek egyeztetésére. A legjobb hely kiválasztásában segít a Csepeli Színház nézőterének rajza:

 Nézőtér_beosztás

A történet 1038 és 1046, I. István halála előtti és a német báb, Orseolo Péter uralkodásának utolsó évei közötti időszakban játszódik. Vazul fiai visszatérnek és az Ősvallásban hívők támogatásával kezdetét veszi a Vata-féle pogánylázadás. A történet a magyarok ősi gyökereiről, szakrális tudásáról és egységtudatáról szól.

vazul_k

A színpad hátterében egy hatalmas vetített vászon előtt, kilenc ismert előadóművész, valamint sok táncos jeleníti meg mindazt, amit Vörösmarty “Ermi” Imre megálmodott. Ermi közel két év alatt dolgozta ki a történet dalainak mind a szövegét, mind a zenéjét. Igyekezett minél hűebben, hitelesebben tolmácsolni a mai nemzedék felé az adott időszak történetét.

 vazul_j

A százperces, narrációval kiegészített színdarab köré projektor segítségével varázsolják a kor hangulatát és vízióit, pazar látványt és páratlan élményt nyújtva ezzel a közönségnek.

VAZUL PLAKÁT