Sajtónak: Tisztelt újságíró és médiában dolgozó kollégák!

A szervezők mindet megtesznek azért, hogy a rendezvény vendégei a lehető legkényelmesebb körülmények között látogathassák a programokat, ugyanakkor a nagyszámú résztvevő miatt a rendezvényre való bejutás, sorban állás stb. több időt vehet igénybe. Mindez különösen a sajtósok számára jelenthet problémát, akiknek határidőre kell elvégezni a munkájukat. Ezért, kérnénk a sajtó munkatársait, hogy előre regisztráljanak a II. Ősök Napja ünnepre.

 

A II. Ősök napja ünnepre az alábbi elektronikus címen lehet beregisztrálni:

 

turansajto@gmail.com

 

Aki beregisztrált az majd a rendezvény helyszínén az információs pultban tudja átvenni a sajtós igazolványát (kitűzőt). Kérjük azt is tüntessék fel hogy egy adott szerkesztőségből (forgatócsoportból) hányan jönnek majd.

Kérjük Önöket vegyék figyelembe azt, hogy az Ősök Napja nem egy fesztivál hanem egy hagyományőrző ünnep! Kérjük, hogy fotózáskor/filmforgatáskor ügyeljenek arra hogy senki számára ne legyen zavaróan tolakodó a kamerák használata, valamint kérjük tartsák be az ünnep házirendjét!

A teljesen elzárt szektorokba sajtóigazolvánnyal sem lehet belépni.

 

Mire jó a regisztráció:

A sajtós regisztrációval tudjuk garantálni, hogy az esemény folyamán a sajtó munkatársai zavartalanul közlekedhetnek és tudósításuk, interjúik kiemelten lesznek kezelve. A rendezvény szervezői a névtábla alapján látni fogják, hogy kik képviselik a médiát, így az egyes helyszínekre gyorsabban bejuthatnak és feltehetik kérdéseiket az illetékeseknek. Az Ősök sátra kiállítóhelyen csak a szervezőkkel egyeztettet időpontban lehet forgatni.

Mindenkinek kívánunk kellemes időtöltést és jó munkát !

Tisztelettel: a szervezőség